Update 25 september: Vanwege de opeenvolgende prijsstijgingen heb ik nog geen volledige prijslijst van Miron ontvangen, waardoor ik niet kan voorspellen wat de nieuwe prijzen worden. Ik zie pas wat de nieuwe prijs is als ik een artikel bijbestel. Excuses voor het ongemak!

Verder ben ik aan het kijken welke prijzen ik ongemoeid kan laten, zoals de kleinere Orion flesjes. De prijsverhoging van de 5, 10 en 15 ml gaat in ieder geval al niet door en de verhoging voor de anderen Orion flessen vallen lager uit.  

Update 22 augustus: per 1 augustus is er nog een prijswijziging geweest. De prijzen worden de komende tijd bijgewerkt, afhankelijk van de voorraad. Sommig prijzen zijn nog van voor de eerste aanpassing omdat ik daar nog genoeg voorraad van heb, maar de artikelen met hogere omloopsnelheid moeten helaas wel worden aangepast. De achtergrond van de prijsstijging is overigens dat Miron producten in  Europa geproduceerd worden en er voor het maken van glas veel gas nodig is šŸ™

Update 27 juni 2022: De tabel is bijgewerkt, evenals een aantal artikelen. 

Update 17 juni 2022: Miron heeft nog wat prijswijzigingen doorgevoerd, die worden in deze tabel verwerkt wanneer ik de tijd heb om ze te herrekenen. Zo het ernaar uitziet valt het gelukkig mee, het betreft vooral artikelen waarvan de prijs nog niet aangepast was.

Zoals al eerder aangekondigd zijn veel prijzen van Miron artikelen per 1 maart gewijzigd wegens gestegen grondstof-, energie- en transportprijzen. Gezien de ontwikkelingen op dit moment is daar helaas niet aan te ontkomen. 

De prijzen in de webwinkel zullen in de loop van de komende maanden ook wijzigen, afhankelijk van wanneer bepaalde artikelen bijbesteld moeten worden. Van de hardlopende artikelen is extra voorraad ingekocht, dus we hebben wel een beetje speling, afhankelijk van hoe snel deze artikelen de deur uit gaan. Soms valt het mee, soms gaat het met 3 pakken tegelijk en dan ben ik er snel doorheen. 

Scroll naar boven