Afgelopen weekend zijn er twee zendingen binnengekomen met daarin orakelkaarten, pendels (terug op voorraad: metalen pendel druppelvorm (psst, hij is nu nog in de aanbieding tot einde van deze maand), smalle metalen pendel goudkleur (hij is wel wat donkerder van kleur, nieuwe foto volgt), nieuwe voorraad ruwe golden healer en wat opberg/cadeaudoosjes.

Vooral de kaarten zijn een aanvulling waar ik me op verheug. Ik heb geprobeerd me in te houden, maar beide edelsteensets en de Magische wegwijzers kon ik echt niet weerstaan. Van die drie gaat er in ieder geval ééntje in mijn eigen collectie 🙂

Deze week staat in het teken van een heleboel foto’s maken, o.a. van tweedehands boeken, en daarna het importbestand aanmaken voor de artikelen van de foto’s hierboven. Als alles volgens de planning gaat zie je ze volgende week in de webwinkel verschijnen.

Fijne week gewenst!

Scroll naar boven