Nieuw: Flow Remedies enkelvoudige remedies 50 t/m 60

Foto nieuwe Flow Remedies c56-c84 en 50-80

Na heel veel voorbereidingen achter de schermen komen we nu toe aan het zichtbare, en leukste, deel van de werkzaamheden 🙂

We beginnen met de enkelvoudige remedies. Je vindt veel ervan al terug in de combinaties c20-c45 en nu mag ik de eerste groep officieel aan je voorstellen:

50. Love

kunziet 

Het zal je niet verbazen dat deze remedie je helpt met het ontsluiten van je hart. Daarnaast houdt hij er opruiming en doordringt je van het gevoel dat liefde alles overwint.

Love geeft je vertrouwen, een gevoel van vrede en eenheid, helpt je vergeven en verdraagzaam en milder te zijn naar jezelf en anderen. De energie helpt je positief in het leven te staan en kan helpen als je last hebt van depressieve gevoelens.

Het is een remedie van onvoorwaardelijke universele liefde, zowel voor jezelf als voor anderen. Ook helpt deze remedie je met het ‘overgeven’ aan je levensdoel, je kan meer met de stroom meegaan en je dienend opstellen, maar dan wel met balans tussen de behoeften van jezelf en die van anderen, zonder jezelf weg te cijferen of uit het oog te verliezen.

51. Open

serpentijn

Deze remedie reinigt, ontgift en brengt evenwicht in lichaam en geest. Hierdoor voel je je kalmer en meer ontspannen. Open brengt gestagneerde energie weer in beweging, vooral in het hartchakra, en ondersteunt/activeert de kundalini energie. Open heeft een sterke aarde-binding.

Je kunt hem inzetten als versterking bij het helen van hardnekkige blokkades. Als je weet in welke chakra de blokkade zit kun je ook een beetje van deze remedie op je hand doen en die boven dat chakra houden.

52. Twilight

kyaniet

De energie van deze remedie snijdt dwars door alles heen en helpt je logisch te denken en verbanden te zien. Hij geeft rust en inzicht, en laat je zien welke gevolgen je zelf veroorzaakt hebt door je handelen of nalaten, want niet alles kan worden afgeschoven op karma en noodlot.

Twilight helpt slachtoffermentaliteit en fatalistisch gedrag te doorbreken, verdrijft negativiteit en reinigt energiebanen, waarbij de chakra’s op één lijn gezet worden als dat nodig is. Het is een goede remedie om je intuïtie te stimuleren en spirituele energie te verankeren/aarden.

Deze energie stabiliseert na een transformatie of sterke reiniging. Ook opent hij je keelchakra en helpt hij je om je beter uit te spreken en duidelijker te communiceren.

Een ander aspect van deze remedie is dat hij loyaliteit stimuleert en je helpt mensen eerlijk te behandelen.

53. High Energy

pyriet

Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze remedie je lichamelijk en geestelijk energie. Hij werkt op het tweede en derde chakra en ondersteunt je wilskracht. Als je van nature al assertief bent kan deze remedie een tikje teveel zijn, wees daar op bedacht als je ermee aan de slag gaat.

Hij beschermt tegen negativiteit, bestrijd moedeloosheid, helpt je logisch na te denken en voor jezelf op te komen. Frustratie en angst worden verlicht en je gevoel van eigenwaarde krijgt een boost. Je staat steviger en bent meer bestand tegen manipulatie en beïnvloeding. Dit is een goede remedie als je de neiging hebt anderen ten koste van alles tevreden te willen houden. Ook leert hij je achter een facade of masker te kijken. Daarnaast krijg je meer inzicht in jezelf, en in de oorzaak van ongemakken.

54. Angel

serafiniet

Deze remedie helpt je je te verbinden met engelenenergie en verbindt tegelijkertijd met de aarde. Hij helpt met communiceren met engelen, vooral als het tot doel heeft de aarde en mensheid in balans te brengen.

Angel helpt ontgiften en helpt emotionele patronen en neigingen los te laten die je niet langer van dienst zijn. Hij helpt je meer vanuit je hart te leven en reinigt op een zachte manier je hartchakra zodat er steeds meer ruimte komt voor liefdevolle gevoelens.

Ook deze remedie kan kundalini energie activeren en helpt geblokkeerde energie te verwijderen. Hij is verbonden met het hartchakra en stimuleert heelheid, eenheid, koesteren en liefde.

55. Force

markasiet

De kernzin van deze remedie is: kracht zonder macht uit te oefenen.

Hij helpt je een slachtoffermentaliteit te overwinnen door in te zien dat je zelf ook iets kunt doen en helpt je spiritualiteit in je leven te integreren en stimuleert je intuïtieve vermogens door je bewustzijn te vergroten.

Force helpt je je gedachten op een rij te krijgen als ze alle kanten opvliegen en vergrootje geheugen en concentratie. Je leert objectief kijken en je eigen standpunt te bepalen en datgene te doen en aan te passen in je leven dat nodig is om verder te groeien.

Als laatste kun je deze remedie gebruiken als ondersteuning bij het energetisch reinigen van je huis. 2 druppeltjes op de drempels en bij ramen na reiniging voegt extra bescherming toe.
56. Heart

rhodocrosiet

Deze remedie opent je hart en laat zacht, liefdevol en voorzichtig zien wat er aan de hand is zodat je meer inzicht in jezelf krijgt. Je wordt geholpen om te gaan met pijnlijke gevoelens zonder je hart meteen af te sluiten.

Hij brengt liefde, licht en vrolijkheid in je leven en helpt je deze gevoelens ook te uiten. Heart verdrijft boosheid, helpt je van jezelf te leren houden en helpt je ontspannen als je last hebt van angstgevoelens (anxiety).

Heart is ook goed te gebruiken als zoekremedie. Dat is een remedie die je inzet als je niet weet waar je moet beginnen en die je een week of twee op zichzelf gebruikt om aan het licht te brengen waar de pijnpunten zitten.
57. Sky

celestien

Deze remedie verdrijft zorgen, helpt je kritisch na te denken en koppelt intuïtie aan verstand. Het is een vredige en liefdevolle energie die harmonie brengt en je in contact brengt met engelenenergie.

Sky versnelt je ontwikkeling op spiritueel / intuïtief gebied en helpt je met een zuivere intentie te werken.

Daarnaast is deze remedie kalmerend bij hevige emoties en helpt hij je bij het openen en reinigen van je keelchakra. Een ander aspect is dat je je meer open kunt stellen voor nieuwe ervaringen.

58. Glow

barnsteen

Glow laat je letterlijk stralen. Deze remedie maakt positief, geeft vertrouwen en levensvreugde en helpt mentale weerstand te doorbreken.

Hij helpt je een meer flexibele instelling te bereiken, waardoor je je ook creatief beter kunt uiten.

Glow werkt aardend en helend, en helpt je de kracht te vinden je wensen te vervullen.

Ook reinigt deze remedie de chakra’s en kan hij ingezet worden bij healing. 2 Druppels van deze remedie op je handen bij magnetiseren of Reiki helpen de energie en verwarmen.
59. Truth

howliet
Truth kalmeert de geest en helpt je dingen te zien zoals ze zijn. Hij helpt je je doelen te bepalen en ze te bereiken.

Deze remedie maakt geduldig en helpt bij woede-aanvallen, zowel die van jezelf als van anderen.

Truth versterkt positieve eigenschappen en helpt je milder naar de wereld te kijken als je de neiging hebt snel ergens kritiek op te hebben. Verdraagzaamheid is het sleutelwoord hier.

Waar deze remedie ook bij kan helpen is emotionele verstoringen die in een vorig leven ontstaan zijn.
60. Innocence

magnesiet

Innocence brengt optimisme en geduld. De energie is kalmerend en ontspannend bij nervositeit en angstgevoelens. Hij helpt je geestelijk sterker in je schoenen te staan en meer aan te kunnen.

Deze remedie opent het hartchakra en brengt harmonie tussen beide hersenhelften. Je krijgt ook inzicht in je onderbewuste en achterliggende oorzaken van ongemakken en blokkades.

Doordat het hartchakra geopend wordt, krijg je hulp om jezelf te accepteren, van jezelf te houden en een ander in zijn waarde te laten zonder mee te lijden. Oftewel compassie voor jezelf en anderen.

Testset

Als gevolg van het toevoegen van deze remedies is de testset gesplitst in aparte testsets voor enkelvoudige remedies en combinaties. Deze worden elke keer
geupdate met de nieuw uitgegeven remedies.

Van de pendeldiagrammen en de testlijst komen nieuwe versies zodra alle beschrijvingen klaar zijn.

Voor het overzicht staan de nieuwste remedies ook in een aparte categorie in de webwinkel.

Rest me nog je een fijn en hopelijk zonnig pinksterweekend te wensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven