Nieuwe remedies-c103-c110

De nieuwste remedies: combinaties  c103 t/m c110.

Deze combinaties hebben uiteenlopende thema’s, van intuïtie tot vrijheid, onderzoeken en doorzettingsvermogen.  

Op deze pagina een kort overzicht, de volledige beschrijvingen zijn zoals altijd te vinden op de Flow Remedies website. 

c103. Craving

Het thema van deze remedie is je opnieuw verbinden met de bron en naar binnen gaan in plaats van te zoeken naar oplossingen buiten jezelf.

Craving is gemaakt met: danburiet, aquamarijn, groene apatiet, magnesiet, angeliet, smaragd, chrysocolla en serpentijn van Mt Shasta, rhododendron, magnolia, vlier, engelenenergie Raziël

c104. Guiding Light

Guiding Light is een edelsteen/engelenenergie combinatie die je helpt de signalen die je emoties, je lichaam en je intïtie je geven beter op te vangen en te interpreteren.

Guiding Light is gemaakt met de volgende edelsteenremedies en energieën:  Seleniet, kunziet, rhodocrosiet, lepidoliet, galeniet, groene toermalijn, Zadkiël, Rafaël

c105. Paradise

Paradise is een edelsteenremedie / bloesemremedie / engelenenergie combinatie die je kan ondersteunen in het gaan beseffen dat je pas goed voor een ander kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.

Paradise is gemaakt met de volgende edelsteenremedies / bloesemremedies / energieën: Blauwe fluoriet, seleniet, heulandiet, galeniet, danburiet, serpentijn en chrysocolla van Mt Shasta, zwavelkwarts, prehniet, viburnum, magnolia, vlier, Metatron

c106. Take it Back

Take it Back is een edelsteenremedie / bloesemremedie / engelenenergie combinatie met als thema het herwinnen van je persoonlijke macht. Hij helpt je te herkennen waar de macht buiten jezelf ligt en moedigt je aan deze terug te halen.

Take it back is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie:  tijgerijzer, zwarte toermalijn, rookkwarts, unakiet, galeniet, olivijn, serpentijn en chrysocolla van Mt Shasta, versteend hout, rhododendron, viburnum, hortensia, Michaël.

c107. Curiosity

Curiosity is een edelsteenremedie / bloesemremedie / engelenenergie combinatie die je aanmoedigt je natuurlijke nieuwsgierigheid vrij te laten en (weer) te leren te onderzoeken en vragen te stellen.

Curiosity is gemaakt met de volgende edelsteenremedies / bloesemremedie / engelenenergie: rutielkwarts, tijgeroog, rode tijgeroog, champagne calciet, opaalkwarts, hemimorfiet, seleniet, kyaniet, rhodocrosiet, danburiet, prehniet, magnolia, Uriël.

c108. Initiative

Initiative is een edelsteenremedie met engelenenergie die je ondersteunt in het bepalen wat je wilt en stappen te ondernemen om in de richting van je doel te gaan.

Deze remedie is gemaakt met de volgende edelsteenremedies / energieën: rutielkwarts, champagne calciet, amazoniet, aquamarijn, purpuriet, olivijn, danburiet, smaragd, versteend hout, groene toermalijn, tijgerijzer, Michaël, Raziël

c109. Existence

Existence is een edelsteenremedie combinatie met engelenenergie die je aanmoedigt te beseffen dat je het absolute, onbetwiste en onvervreemdbare recht hebt om te er te zijn.

Existence is gemaakt met de volgende edelsteenremdies / energieën: rutielkwarts, unakiet, aquamarijn, celestien, howliet, astrofylliet, varisciet, danburiet, groene toermalijn, shungit, Azraël, Raguël, Metatron

c110. Escape

Escape is een combinatie van edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie die je aanmoedigt je los te maken van van buitenaf opgelegde beperkingen en verwachtingen die je niet dienen.

Escape is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie: shungit, champagne calciet, seleniet, atlantisiet, purpuriet, versteend hout, rhododendron, vlier, Raziël, Azraël, Michaël, Metatron.

Scroll naar boven