Vernieuwde webwinkel

Miron violet glass bulk pack category

Op het eerste gezicht zul je weinig verschil zien, want het thema is deze zomer al vernieuwd, totdat je een tweede keer kijkt. Dan zie je ineens een balk bovenin die bijhoudt wanneer je bestelling gratis wordt verzonden, staat alle in te vullen informatie bij het afrekenen op één pagina en valt je oog op foto’s van kartonnen dozen in de lijst met nieuwe artikelen en in de categorie violet glas.

De kartonnen dozen betekenen dat je nu ook volle dozen, pakken en zakken Miron violet glas items en accessoires kunt bestellen. Uiteraard tegen een lagere prijs, want een volle doos inpakken is minder werk dan alles uitpakken en ompakken in kleinere verpakkingen. Er ontbreken nog een paar foto’s, die worden de komende tijd toegevoegd.

Door de toevoeging van dozen zijn de staffelprijzen van de meeste artikelen aangepast. Daarnaast werden de hogere staffelprijzen eigenlijk alleen benut door zakelijke klanten, dus deze zijn verhuisd naar de nieuw toegevoegde zakelijke accounts. Deze accounts hebben aangepaste prijzen voor violet glas, maar ook een aangepaste grens voor gratis verzending, namelijk € 75,-, en de eis dat je een KvK nummer hebt.

Indien van toepassing is je account al omgezet, maar mocht ik je gemist hebben, geef gerust even een gil en dan wordt hij alsnog omgezet.

Meer informatie over zakelijke accounts Categorie violet glas grootverpakkingen (ze staan hier bij elkaar, maar staat ook gewoon in alle andere categorieën)

Screenshot van de categorie violet glas waterflessen.

Mollie overboeking

Bij het instellen van de webwinkel is ook de bankoverschrijving via Mollie geactiveerd. Eerst zag ik daar het nut niet zo van in, totdat ik hem uitprobeerde. Als je voor deze betaalmethode kiest krijg je namelijk allereerst een QR code op je scherm (de eerste afbeelding) waarmee je direct via je eigen bank kunt betalen, maar je kunt ook gewoon op de knop ‘verder naar website’ klikken, je ontvangt de informatie namelijk ook via e-mail.

De mail (de tweede afbeelding) die je ontvangt bevat de gegevens en QR code om je betaling zelf over te boeken, met als alternatieve oplossing onderaan de mail ook de betaal-link die normaal handmatig voor je aangemaakt zou worden als je kiest voor het ontvangen van een betaal-link. Handig, want dan hoef je niet op mij te wachten en heb ik geen stress als ik niet in de gelegenheid ben de link snel te versturen 🙂

Bestelhistorie

Het is helaas niet gelukt om de bestellingen uit de oude database mee te verhuizen. Na een paar pogingen heb ik dat opgegeven. De tabellen zijn te verschillend, ik heb te weinig kaas gegeten van database-werkzaamheden en het ging zo spectaculair fout dat het hele project een maand vertraging opliep. Als alternatief staat de oude webwinkel nog op de server in een beveiligde map, dus als je informatie nodig hebt kan die nog wel voor je opgezocht worden.

Inloggen met je social media account

De webwinkel heeft ook een module die het mogelijk maakt met je social media account in te loggen. Twitter en Google zijn ondertussen ingesteld, de volgende stap is het toevoegen van inloggen via PayPal en misschien Facebook, alleen geeft FB zelf bij het aanmaken van app aan de kant van FB een foutmelding. Ze voelen vast aan dat ik niet zo dol op ze ben :p

Beschrijvingen edelstenen

Edelsteenartikelen hebben/krijgen een extra tabblad waarop je de beschrijving terug kunt lezen. Ze staan per groepje op een tabblad naast het tabblad ‘info’ en worden bij de op het tabblad vermelde stenen getoond. Dit is waarschijnlijk eind volgende week klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven